Information

Mine dukker kommer fra et ikke-ryger hjem, men til gengæld HAR vi husdyr. Vi har ilder/fritte, kanin, fugl og lejlighedsvis besøg af hund og kat, så hvis dette er et problem i forhold til allergi, er du hermed informeret.

Jeg tager gerne imod specialbestillinger på dukker, også portræt dukker.

Generel pris for special bestilling af dukke er kr. 3000,- med halvdelen i depositum, jeg er dog fleksibel i forhold til folk med lav indkomst osv. da jeg mener alle skal have en chance for at eje en skøn dukke som disse.

Solgte dukker og kits tages IKKE retur, medmindre de afviger fra beskrivelsen, eller der er fejl der ikke er vist og påtalt inden køb.

Depositum til specialbestilte dukker betales IKKE tilbage, da det bliver brugt til indkøb af de dyreste materialer til at lave dukken med; kit, øjne, hår og krop.

På grund af kronisk sygdom i hjemmet og dermed perioder med “dårligdom” kan det hænde at der ind imellem går lidt lang tid fra en ting er bestilt, til den bliver sendt. Jeg håber på forståelse for dette, og lover at køber bliver IKKE glemt, og bliver holdt informeret undervejs.

Jeg kan kontaktes på e-mail mail@karina-brandt.dk

Min foretrukne betalingsmetode er  Paypal og Mobilepay   men accepterer også bankoverførsel.

Translate »