Information

Mine dukker kommer fra et ikke-ryger hjem, men til gengæld HAR vi husdyr. Vi har ilder/fritte, kanin, fugle og lejlighedsvis besøg af hund og kat, så hvis dette er et problem i forhold til allergi, er du hermed informeret.

Jeg tager gerne imod specialbestillinger på dukker, også germe portræt dukker; en udfordring jeg elsker at få.

Prisen på en for special bestilling af dukke ligger fra kr. 4.000,- for en lille, og op til  kr. 10.000 for en stor (ca. 1 meter høj).

Depostium er kr. 2.000,- der IKKE tilbagebetales, hvis køber ikke overholder aftaler, eller fortryder, da depositummet bliver brugt til indkøb af de første kvalitetsmaterialer som kit, øjne og maling.

Afbetalingsordning kan aftales, der skal dog minimum indbetales kr. 500,- pr. måned, og aftalen SKAL overholdes, ellers betragtes det som kontraktbrud, og dukken vil blive sat til salg til anden side.  Hvis man har brug for at springe december måneds afbetaling over, da alle jo har flere udgifter der, accepteres dette HVIS man aftaler dette senest en uge før 1. december. Der KAN også undtagelsesvis gives tilladelse til at springe over i ny og næ, hvis der dukker tandlægeregninger op, større fødselsdage, eller andre uventede udgifter, men gentages det for ofte fra samme kunde, er det lidt for påfaldende, og accepteres ikke i længden. 

Jeg er fleksibel i forhold til afbetaling når det gælder kunder med lav indkomst osv. da jeg mener alle skal have en chance for at eje en skøn dukke som disse. Men opdager jeg at man udnytter dette til fordel for at kunne have 3-4 dukker på afbetaling hos andre sælgere samtidig, betragter jeg det som kontraktbrud, og dette accepteres ikke.

Solgte dukker og kits tages IKKE retur, medmindre de afviger fra beskrivelsen, eller der er fejl der ikke er vist og påtalt inden køb.

På grund af kronisk sygdom i hjemmet, et barn med særlige behov og en gammel mord der i kriseperioder trænger min hjælp hver dag, kan  der desværre ind imellem gå  lang tid fra en ting er bestilt, til den bliver sendt. Jeg giver derfor INGEN tidsramme for hvornår dukken forventes færdig. Jeg håber på forståelse for dette, og lover at køber bliver IKKE glemt, og bliver holdt informeret undervejs om hvorvidt i processen jeg er, og jeg sender billeder undervejs som processen skrider frem, så I ikke tror jeg er fuld af undskyldninger og varm luft.

Jeg kan kontaktes på e-mail mail@karina-brandt.dk eller igennem en af mine facebookgrupper som I finder links til i panelet til højre.

Min foretrukne betalingsmetode er  Paypal og Mobilepay   men accepterer også bankoverførsel.

 

Med venlig dukkehilsen,

Karina Brandt

Translate »