Nina

Nina

2200 gram

og

60cm

Nina har fået en kunstig mohair paryk fra Monique med dejlige krøller og lettere langt hår.

Hun er malet med Genesis Heatset Paints, har fået Secrist Real Eyes i en dejlig blå farve, og hendes krop er syet i imiteret ruskind/polyester frotté importeret fra USA

Hun er vægtet med polypellets og fyldt ud med polyestervat

Hun kommer til dig i det tøj du ser hende i , og med sig på rejsen har hun sin lille bamse og en magnetisk sut som hun dog ikke er særlig glad for at bruge.

Under NORMALE omstændigheder, ville dejlige Nina være solgt til en pris mellem 2500kr og 3000 kroner, men fordi der skete et uheld med hendes øjne undervejs, sættes hun nu på auktion med en startpris på 1500 kr. For den som kan leve med fejlen ved øjnene, er dette et røverkøb.

Fejlen består i at da øjnene skulle limes fast, brugte jeg en lim der var for tynd, og jeg opdagede ikke i tide at den løb rundt om øjnene og samlede sig i hjørnerne hvor den helede op til en gennemsigtig hård masse, som får det til at se ud som om hun lige har grædt. Dette er en fejl som desværre ikke kan rettes, idet limen er en epoxy lim. Dette har også gjort at øjenvipperne ikke kunne limes rigtig fast i kanten af øjenhullerne, men sidder lidt inde på selve øjet.

Fremfor at smide hovedet ud, ville jeg bruge det og give en dukkesamler chancen for en stor men billig dukke til sin samling.

Her er et nærbillede af øjnene så du kan se hvad jeg taler om.

nina-oejne

Hvis du kan leve med denne fejl, så er Nina en skøn og dejlig dukke, og utrolig livagtig, se selv de resterende billeder nedenunder.

nina2

nina3

nina4

nina5

nina6

nina7

nina8

nina9

nina10

nina11

Translate »