Mia-Sarah

Mia-Sarah

Rebornet af kittet “Nils” af Gudrun Legler

Mia-Sarah måler 50cm med bøjede ben

 hun vejer 2480 gram

hun bruger størrelse 56/0-3 måneder i tøj

Mia-Sarah er malet med Genesis Heatset maling, hendes øjne er mundblæst glas fremstillet i Tyskland.

Hendes smukke, mørkebrune krøller, er rootet med det fineste mohair fra The Mohair Barn i USA, og er forseglet på indersiden med en lim der ikke går i opløsning fordi du ind imellem er nødt til at fugte hendes hår for at style det.

Pastikhagl er brugt til at vægte hende med, i arme, ben, krop og hoved, og ekstra fyld er polyester dukke/bamsevat.  Hendes ryg og hoved skal understøttes når du løfter hende, for hun er blød og “floppy” som en rigtig nyfødt baby.

Når du modtager hende er hun klædt i det smukke tøj du ser på billederne. En body med lange ærmer fra H&M, og et smukt strikket sæt i påfuglemønster, strikket af mig. Hun vil også få sin lille lyserøde og hvide magnet sut med sig.

Jeg har lavet reborn dukker i rigtig mange år, men har holdt en pause på et års tid. Tidligere kunder kender mine dukker som Baroness Kids – men min reborn-forretning er nu slået sammen med min børnetøjsforretning og hedder derfor nu Beautiful Kids.

Mia-Sarah er en af de mest perfekte reborn dukker jeg nogensinde har lavet, hvilket især overrasker fordi jeg har holdt et års pause.

Prisen på Mia-Sarah er med forsendelse indenfor Danmarks grænser, levering til din privat adresse.

Nyd nu billederne, og forelsk dig i smukke lille Mia-Sarah.

mis1

mis2

mis3

mis4

mis5

mis6

mis7

mis8

mis9

mis10

mis11

mis12

mis13

mis14

mis15

mis16

mis17

mis18

mis20

mis23

Translate »